Stardock WindowBlinds v8.0

Stardock WindowBlinds v8.0


Windows XP, Windows Vista ve Windows 7, 8 işletim sistemlerinin görünüşünü ve havasını değiştirip, kişiselleştirmiş, farklı bir Windows görünümü oluşturmak istiyorsanız WindowsBlinds sizin programınız. Windows’un grafiksel arayüz kısımlarının nerdeyse tüm noktalarını değiştirmenize imkan veren bir araç olan bu program ile kendi başlık çubuklarınızı, basma tuşlarınızı, başlangıç çubuğunuzu, radyo tuşlarınızı ve benzer daha birçok şeyi değiştirebilecek ve kendi kişisel temanızı oluşturabileceksiniz.

İsterseniz WindowsBlinds kullanarak işletim sisteminizi beğendiğiniz Mac, Linux gibi başka işletim sistemlerinede benzetebilirsiniz veya kendi benzersiz görünüşünüzü yaratabilirsiniz. Aynı zamanda bu programda bulunan SkinStudio ile kendi kabuklarınızı oluşturabilirsiniz.

Program görsel olarak hiçbir fazla bellek kullanımına da yol açmıyor. Bilgisayarınızdaki sadeliği bile kendinizin ayarlamasına olanak tanıyor. Hatta yeni model ekran kartlarıyla daha uyumlu çalışarak Windowsun varsayılan arayüzüne göre daha hızlı çalışabiliyor.

Sürüm 8 ile Windows 8 için tam olarak tema değitirme desteği programa eklenirken, “blurred glass” desteği Windows XP ve Windows Vista içinde eklenmiş ve geliştirilmiş bulunuyor. Gelişmiş animasyon desteği, kullanıcı tarafından yaratılmış alt stiller, kullanıcı tanımlamalı skin renk değişimi gibi özelliklerinde getirildiği bu son sürümde program yenilenmiş ve kullanımı kolaylaştırılmış bir şekilde sizler için ayarlanmış bulunuyor.


Stardock WindowBlinds v8.0

normal indir
TurboBit INDIR

vip indir
VİP Alanları veya VİP linkleri yalnızca VİP Üyeler görebilir. VİP Üye olmak için Tıklayın


Boyut: 45,5 MB
Destekledigi Sistem: XP, Vista, Windows 7, Windows 8
Winrar Sifresi: www.fullprogramlar.org
>>>Stardock WindowBlinds v8.0 » Full Programlar Tek Link Hızlı ve Güvenli indir<<<
Share on Google Plus

About Life

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder