Işınlanma Kodları (GM)

Işınlanma kodları pvp serverler'de her oyun yetkilisinin işine yarayacak kodlardır kullanıcılar ışınlanma yüzüğü ve benzerlerini kullanırken oyun yetkisi ise bu kodları kullanarak zaman kazanır. Çünkü oyun yetkilisinin eli sohbetten kod yazmaya alışmıştır ve buradan seri bir şekilde yazarak istediği yere ışınlanır. Mesela çöle ışınlanacak bir gm üstünü açarak yüzüğe tıklayarak ışınlanana kadar sohbetten "/go d" yaparak anında çöle ışınlanabilir işte buda büyük bir basitliktir oyun yöneticisi için. Konuyu fazla kasmadan kodları size vereceğim yazımı okumaktan sıkıldıysanız direk aşağıya geçerek kodları alabilirsiniz. Kodların ne işe yaradığını anlamayanlar varsa hala diyorum mesela metin2 pvp serverler de mavi köye ışınlanacaksınız ama yüzükle uğraşmak istemiyorsunuz veya yüzüğünüz yok hemen kodu yazıp ışınlanıyorsunuz. Hemen aşağıda kodlara geçiyorum


Sarı Bayrak Map1 = "/go b"
Sarı Bayrak Map2 = "/go b3"
Mavi Bayrak Map2 = "/go c3"
Mavi Bayrak Map1 = "/go c"
Kırmızı Bayrak Map1 = "/go a"
Kırmızı Bayrak Map2 = "/go a3"
Doyum Paper = "/go f"
Kızıl Orman = "/go tr2"
Sohan = "/go s"
Vadi = "/go t"
Orman = "/go tr"
Tapınak = "/go m"
Örümcek Zindanı Kat 2 = "/warp 7050 4650"
Kule Önü = "/warp 5910 1110"
OX-Event = "/go ox"



Kodlarımız bunlar peki bunları metin2 pvp de nasıl kullanacağımızı hala bilmiyorsak aşağıdaki resimde kullanılışını gösterdim.


ışınlanma kodları
Share on Google Plus

About Life

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder