Metin2 Boss eventi nasıl yapılır

Yine bir event konusuna el atacağız bugün en başta bunu belirtmeyi uygun görüyorum. Nedir bu eventler. Eventler metin2 pvp serverler içinde oyuncuların sıkılmasını gidermek için yapılan türlü türlü yarışlardır ve oyuncular bu yarışma sonucu oyun yöneticisinin belirlediği yada bosslardan düşen hediyeler kazanırlar. Pvp serverler oyuncuları bu yarışmalara baya ilgi duymakta ox yarışmasından sonra en fazla ilgili boss eventi alıyor bunun için ikinci sıraya bu konuyu aldık. Boss eventi yapmak için gerekli boss kodları öncelikle bilinmeli. Bu kodları daha önceki  metin2 boss kodları konumuzda sizlerle paylaşmıştık. Buradan gerekli kodları öğrenebilirsiniz. Evente başlamak için ilk önce bir harita seçilir ben bu haritayı çöl olarak seçiyorum.

1 - ) İlk olarak yongbi çölüne ışınlanın

2 - ) Çeşitli bosları bu haritanın orta kısmındaki alana güzelce yerleştirin. ( Konuda size verdiğimiz kodları /m 1093 yaparak mesela azrail atın veya başka bir boss atın)

3 - ) Bütün bosslar güzelce yerleştikten sonra "/n" yaparak duyuru geçin ve çölde boss eventi başladığını belirtin

Artık event başlamıştır oyuncularınız bu haritaya hemen ışınlanıp kendilerine düşenleri hak etmeye çalışacaklardır iyi oyunlar dilerim.
Share on Google Plus

About Life

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder