Metin2 diff nasıl eklenir


En son anllattıklarımız arasında metin2 /war açığnı kapatmak vardı hatırlarsanız bu konuda difften bahsetmiştik şimdi ise nasıl yapıldığını siz kullanıcılarımız için anlatacağız. Aslında diff atmak çok basittir pvp serverler gamesine yalnız tabiki doğru zamanda doğru diff atarak. Yanlış diff atarsak ne olur oyunda herhangi bir bozukluk yaşanırmı ? hiç belli olmaz metin2 pvpniz hiç açılmayabilir bile hatta çökebilir. Bunun için gameye diff atmadan önce mutlaka yedeğini almayı unutmayın. Hazırsanız anlatıma geçiyorum ilk önce vereceğim diff programını indiriyorsunuz bilgisayarınıza çünkü metin2 pvp gamesine diff programı olmadan diff atılmaz.
Diff programını indir
Programı indirdikten sonra sağına tıklayarak arşivden çıkarın.Program açıldıktan sonra aşağıdaki gibi bir şey göreceksiniz

resimde açıklaması yazdığı gibi diff ve game dosyasını seçeceksiniz yalnız şöyle bir sorun var diff dosyası nasıl bir dosya olacak. Bu dosyayı oluşturmak için yeni metin belgesi açıyorsunuz içine diff kodlarını yazıp sonundaki txt uzantısını diff yapıyorsunuz bukadar basit yaptıkdan sonra programdan seçiyorsunuz ve gameyi seçiyorsunuz. Git butonuna tıkladıktan sonra aşağıdaki resim gibi bir gçrüntü alıyorsunuz.

Sağ boşlukda hazır yazısını görürseniz diff pvp serverler'e eklenmiştir demek eğer göremezseniz eklenmemiş demektir konumuz bu kadar umarım yapabilrisiniz yapamayanlara yorumdan yardımcı oluruz iyi oyunlar dileriz.
www.forumport.blogspot.com-
Share on Google Plus

About Life

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder