Metin2 gm nasıl olunur (Yetki Yazmak)

Son zamanlarda metin2 sunucular baya artmaya başladı pvp serverler açan bazı arkadaşlar gm yetkisi vermeyi bilmiyor utanılcak bir konu değil çünkü gayet normal metin2 ile doğmadınız sonuçta bugün ki makalemde gm yetkisi vermeyi almayı öğretecem size. Bu konu size mesela siz gmsiniz tamam ama bir gm daha alacaksınız servere nasıl yapacaksınız bilmiyorsunuz bu konuda yardımcı olacak. Bir arkadaşınızı felan gm yapmak isterseniz. Üstelik gm yetkisi yazmak için sunucunuza reboot atmanız gerekmiyor biraz sonra anlatıma geçtiğimizde göreceksiniz ve anlayacaksınız metin2 pvp için gm yetkisi yazmayı. İşin hikaye kısmını geçelim ve gelelim olayı gerçekleştirme ilk olarak navicatten sunucumuza bağlanıyoruz
 



 
Size daha iyi yardımcı olmak için resimde ekledim arkadaşlar ilkinde görüldüğü gibi common > gmlist tıklıyoruz ve tablomuzu açıyoruz ilk defa görüyorsanız korkmayın pvp serverlerle uğraştıkça bu tablolar gayet normal gelmeye başlayacaktır. Uzatmadna devam ediyoruz tablomuz açıldıysa alttaki resimden ilerleyelim.
 



Tablomuz böyle çıkıyor karşımıza şimdi yapmamız gereken mAccount kısmına giriş id yazmak ve mName kısmına oyun içindeki adınızı yazmak mAuthority kısmına gm yetkisi seçiyoruz yetkileri daha önce anlatmıştık burdanbakabilirsiniz. Bütün bunları yaptıktan sonra reboot atmadan oyun içinde direk /reload a yazarsanız yetki verilmiş olacaktır dinlediğiniz için teşekkurler.
Share on Google Plus

About Life

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder