7554 Logo 1024x576 7554 Pc Game Full Hızlı İndir

açıklama botton 7554 Pc Game Full Hızlı İndir

7554 Pc Game Full Hızlı İndir

7554 Pc Game Full Hızlı İndir, 1946 -1954 yılları arasında Vietnam’da yaşanmış olayların bir kısmını konu alıp kendine göre düzenlemiş olan oyun, Fransız karşıtı savaşı fevkalade güzel bir şekilde anlatmaktadır, ismini de 07.05.1954 tarihinden almış bir FPS oyunu FPS oyunu herkesin oynamış olduğu COD türü oyunlara verilen genel bir isimdir bunları en iyi oyun forum sitelerinden öğrenebilirsiniz. Oyunun konusu kabaca, 07.05.1954 tarihinde Fransız ordusunun Dien Bien Phu isimli bölgeyi kuşatması ve Vietnamlı askerlerin direnmesi ile başlıyor. Bu oyunun yapımcısı çok ilgi çekicidir, Vietnamlı bir firmadır bu firmanın adı Emobi Games ‘tir. 

Birazcık Emobi Games kimdir buna bakalım istiyorum ben alakasız gibi görünse de bence bakmak gerekir, kısaca bahsetmek gerekirse, Emobi Games’in sitesine girip yaptığı işlere baktığımızda (ilk satırdaki ”Emobi Games” yazısını tıklayınn), daha önceleri küçük işler yaptıklarını görüyoruz, Nova Squad, Nova Defence gibi. Çok genç ve taze bir kuruluş olduklarını sitede sörf yaptığınız takdirde görürsünüz. Kendilerine bundan sonraki oyunlarında başarılar diliyor ve diğer bir oyunlarını sitemde paylaşacağımı söylüyorum, diğer oyunun adı 2112, oyunların adı sayılardan oluşuyor güzel bir özellik.  Oyunumuza dönecek olursak  girişte de bahsettiğim gibi hikaye, 7.5.54 tarihinde başlıyor ve gelen görevler bizi belirli bir çizgi üzerinden ilerletiyor. Görevler çok basitmiş  gibi görünse de, görevin tam olarak ne söylemek istediğini ve ne yapmanız gerektiğini anlayamadığınız dan görevler birer işkenceye dönüşüyor kolay yolu var aslında youtube oyun adı ve bölüm adını yazarak bulabilirsiniz.

Bir örnek verecek olursak bir bölümde sığınağı Molotof ile yık yada yok et gibi bir görev geliyor. Siz bu görevi nasıl yapacağınızı anlayana kadar oldukça fazla zaman geçiyor bunu önüne geçmek için youtube’ yi açın. Bu görevi yapmak için de belirli bir süreniz oluyor ve bu süre içinde görevi yerine getiremezseniz, oyun en yakın kayıttan yeniden başlıyor ve bu çok can sıkıcı bir durum ve hele birde sürekli tekrarlanmaya başlayınca klavyeleri sökesiniz gelir. Bu arada kayıt demişken, oyunun elle kayıt sistemi bulunmuyor. Belirli noktalarda kayıtlar yapıyor kendi kendine ve görevi başaramadığınız da yada öldürüldüğünüz de en son kayıt noktasından başlıyorsunuz bu da çok can sıkıcı ama yeni bir oyun firması olması bunların iyi karşılanmasını sağlıyor. Sizlere görseller bölümünde fragman ve ekran görüntülerini vereceğim.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

OS: Windows XP
Processor: 3.0 GHz
RAM: 2 GB
Graphics card: 256 MB, Nvidia 8600GT
DirectX: 9.0c
Sound card: DirectX compatible
Hard Disk free space: 8 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

Processor: Intel Quad Core Q9550
RAM: 4 GB
Graphics card: Nvidia 9800GT
Sound card: DirectX compatible
Hard Disk free space: 8 GB

görsel button 7554 Pc Game Full Hızlı İndir


7554 Ekran görüntüsü 1 1024x576 7554 Pc Game Full Hızlı İndir

7554 Ekran görüntüsü 2 1024x576 7554 Pc Game Full Hızlı İndir


 

Boyut: 3.77 gb

Sıkıştırma: Rar / Şifresiz

Tarama: Dr.Web CureIt / Durum Temiz

download button 7554 Pc Game Full Hızlı İndirDirekt indir button.fw  7554 Pc Game Full Hızlı İndir


Crack indirmek için ‘tıklayınız’