Free Ringtone Maker - ses dosyalarını keserek zil sesi yapma programı

Program İsmi: Free Ringtone Maker 2.4.0.763

Program Lisans Bilgileri: Ücretsiz
Program Boyutu: 20.1 MB
Dil Desteği: Ingilizce
Lisans Bilgisi: Yok
İşletim Sistemi: Windows 2000/2003/XP/Vista/7

Programın Detaylı Açıklaması
Ücretsiz olaran sunulan bu program ile ses dosyalarının tamamını veya seçtiğiniz bölümünü keserek zil sesi yapabilirsiniz. Popüler ses dosya türlerini destekleyen program ile kolay bir şekilde cep telefonunuz için zil sesleri oluşturabilirsiniz.

AVCWARE Free Ringtone Maker efekt ekleme, ses şiddetini ayarlama, zil sesi dosya kalitesini ayarlama gibi özellikleri ile beraber gelmektedir. Artık ister bir sizi müziğinin bir bölümünü isterseniz de bir şarkının tamamını kolay bir şekilde zil sesi yapabilirsiniz.

Genel Özellikleri:[*]Ses dosyalarını kesebilirsiniz[*]Ses dosyalarını program içerisinden oynatabilirsiniz[*]Fade-in (yumuşak giriş) ve fade-out (yumuşak çıkış) efektlerini kullanabilirsiniz.[*]Toplam süre ve seçilen bölümün süresini görüntüleyebilirsiniz[*]Video dosyalarından ses ayrıştırma özelliği ile zil sesi oluşturabilirsiniz[*]Sürükle bırak desteği vardır[*]Zil seslerinin ses şiddetini ayarlayabilirsiniz[*]Zil sesi kalite ayarlaması yapabilirsiniz[*]Zil sesinin kaydedileceği konum ve dosya adını belirleyebilirsiniz[*]Program içerisinden güncelleme kontrolü yapabilirsiniz[*]Türkçe hariç dil desteği bulunmaktadır

Programın açabildiği dosya türleri:
AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, MKV, H.264/MPEG-4, DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, M4V, VOB, ASF, 3GP, 3G2, SWF, H.261, H.264, DV, DIF, MJPG, MJPEG, DVR-MS, NUT, QT, YUV, DAT, MPV, NSV AVCHD Video (*.mts, *.m2ts), H.264/MPEG-4 AVC (*.mp4), MPEG2 HD Video (*.mpg; *.mpeg), MPEG-4 TS HD Video (*.ts), MPEG-2 TS HD Video (*.ts), Quick Time HD Video (*.mov), WMV HD Video (*.xwmv), Audio-Video Interleaved HD Video (*.avi), MP3, WMA, AAC, WAV, CDA, OGG, FLAC, APE, CUE, M4A, RA, RAM, AC3, MP2, AIFF, AU, MPA, SUN AU

Programın zil ses olarak kaydedebileceği dosya türleri:
MP3, WAV, M4R, M4A, OGG, ve AMR

Program ile Nokia, Motorola, iPhone, Gphone, Sony Ericsson, BlackBerry, LG, Samsung, HTC ve diğer çok kullanılan telefonlar için zil sesi oluşturabilirsiniz.



TIKLA İNSiN (DOWNLOAD)
Share on Google Plus

About Life

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder