Okul öncesi eğitim seti Okul Öncesi Eğitim Seti Türkçe Full Hızlı İndir

açıklama botton Okul Öncesi Eğitim Seti Türkçe Full Hızlı İndir

Okul Öncesi Eğitim Seti Türkçe 2014,

ile çocuklarınızla birlikte kolay, eğlenceli ve hoş bir vakit geçirecek şekilde oyunlar oynayıp, şarkılar söyleyip, masallar dinleyip, yapboz yaptırtıp bir o kadar eğitici ve bir o kadar da eğlenceli vakit geçirebilirsiniz , matematik, hayat bilgisi, fen bilgisi gibi bir çok ders ile birlikte çocuğunuzu okula hazırlayabilirsiniz, extra olarak flash çocuk oyunları eklenmiştir.

Sizin de bildiğiniz gibi okul öncesi eğitim, uzun yıllardan beri tartışılan ve tartışılması gereken bir konudur. Kimileri, bu eğitimin çocuk için şart olduğunu söylerken; kimileri ise tamamen gereksiz ve hatta zararlı olduğunu söylemiştir. Bizim bu yazıda sizlere anlatmak istediğimiz; okul öncesi eğitimin çocuklar için ne kadar çok  gerekli olduğu, çocuğa en verimli çağlarında ne gibi yararlar sağladığını ispatlayarak yazmaktır. Bilim insanları olsun, çocuk velileri olsun herkes; atalarımızdan bize aktarılan ‘’Ağaç, yaş iken eğilir.’’ sözünün anlamını çok iyi bilir ve bunun doğruluğunu yaşayarak veya örneklerini görerek kabul eder. Yani çocukluk dönemimizdeki beynin tazeliği ile ileri yaştaki beyninin tazeliği bir değildir. Erken yaşlarda elde edinilen bilgilerin kalıcılığı; geç yaşlarda öğrenilen bilgilerin kalıcılığından çok daha etkilidir. Örneğin erken yaşlarda yemek yapmayı öğrenen birisi, ellisinden sonra yemek yapmayı öğrenen bir kişiye göre bu işi çok daha güzel ve doğru yapacaktır.

   Sigmund Freud ve daha birçok bilim adamı kişilik gelişiminin 0-6 yaşları arasında oluştuğunu, tamamlandığını ifade etmiştir. Kısaca onlara göre; kişi alacağı veya edineceği ne varsa 6 yaşına kadar almış ve edinmiştir. Hal böyleyken, körpecik beyinli çocuklarımızı, okul öncesi eğitimden nasıl uzak tutabiliriz. Çocuk, beyniyle hatta tüm bünyesi ile dünyaya açılmak, farklı şeyler görüp tanımak, yeni deneyimlerde bulunmak için hazırsa; biz onu zengin bir deneyim yaşantısı vermediğimiz evlerimizde nasıl tutalım?

   Evet, ‘’Ağaç yaş iken eğilir.’’ O zaman, bizler de ağacın kurumasını beklemeden, çocuklarımızı yepyeni bir dünya olan okul öncesi eğitimin de yer almalarını ve taze beyinlerinin çalışmalarını sağlayalım. Tutalım ki geleceklerinin temelleri sağlam olsun ve tutalım ki en verimli zamanları boşa gitmemiş olsun.


Boyut: 400 mb

Sıkıştırma: Rar / Şifresiz

Tarama: Dr.Web CureIt / Durum Temiz

download button Okul Öncesi Eğitim Seti Türkçe Full Hızlı İndir

firedrive.com  Okul Öncesi Eğitim Seti Türkçe Full Hızlı İndir megaconz Okul Öncesi Eğitim Seti Türkçe Full Hızlı İndir

Bu alana reklam verebilirsiniz!
468 x 60 Reklam Alanı