Video to Facebook [ads] indir

Android için Facebook Video Yükleme Uygulaması

Video to Facebook, Android akıllı telefon ve tabletlerden Facebook hesabınıza, beğeni sayfanıza veya bir gruba video yüklemekte kullanabileceğiniz ücretsiz Android için Facebook video yükleme uygulaması.

Facebook resmi uygulamasında video yükleme sırasında bazı sorunlar ortaya çıkmakta Video to Facebook uygulamasını kullanarak bu sorunların önüne geçiyorsunuz. Uygulamayı kullanarak yükleyeceğiniz video gizlilik ayarını sayfaya veya grubu yada profilinizi kolaylıkla görünmesini ücretsiz sağlayabilirsiniz.

Video to Facebook uygulamasında upload hızı ile ilgili bir kısıtlama bulunmuyor tamamen kullandığınız internet sağlayıcınızın internet hızı ile doğru orantılı olarak yükleme hızınız artıp düşebiliyor. Ücretsiz sürümünde reklam bulunmakta 2.15 TL vererek reklamsız uygulamayı da satın alabilirsiniz. Facebook hesabınıza video yükleme uygulaması Video to Facebook Apk olarak sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.
[Resim: video-to-facebook-ads.jpeg&h=160...p;amp;zc=1][Resim: video-to-facebook-ads2.jpeg&h=16...p;amp;zc=1][Resim: video-to-facebook-ads3.jpeg&h=16...p;amp;zc=1]



:.:::::İNDİR::::

http://www.cepyazilim.com/androidapk/net...loader.apk
Share on Google Plus

About Life

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder