facebook yabancı arkadaşları silme

Facebook arkadaş listenizde tanımadığınız ve yabancı uyruklu kişileri ülkelere göre seçim yapıp silebilirsiniz.
TOKENİ ALIN, ve uygulamaya girin

Burası Pek Önemli değil > Şimdi “Reject All” ve “Confirm All” butonlarınız görüyorsunuz, onun hemen sağ yanında gelen arkadaşlık istekleri var, Reddetmek için “Reject All” deyin, Toplu onaylamak için “Confirm All” deyin.
3- Şimdi gelelim yabancı kişileri silmeye, “Search for:  “friends” mevcut arkadaş listeniz demek, “friend request” gelen istekler demek.
Ordan seçime bağlı ister mevcut arkadaşlarınız içinden yabancıları siliceksiniz, gerekse gelen istekler içinden.
4- Şimdi geldik can alıcı noktaya yabancıları silmeye, BURAYA DİKKAT: Şimdi “with” kısmında hangi ülkenin insanlarının arkadaş listenizden silinmesini istiyorsanız ordan seçim yapın. hemen altında o ülkeye bağlı kişi sayısı belirecektir. yani eğer with kısmından “turkish” seçili olursa tüm türk arkadaşlarınızı silebilirsiniz, onun için dikkat edin. hangi ülkeyi seçerseniz o ülkenin insanları silinir
5 -  Alt kısımdaki “Remove” butonu ile o kişiyi arkadaşlarınızdan silebilirsiniz. Eğer bekleyen istek için silim yapacaksanızda reject butonuna tıklamanız yeterli.

Sayfa Yüklenmez İse Yenileyin

                      TIKLA TOKEN AL






























Share on Google Plus

About Life

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder