Ontrack EasyRecovery Professional İndir

Veri Kurtarma Programı İndir





Silinen dosyaları geri getirmeye yarayan ve en çok tercih edilen dosya kurtarma programıdır. Programla isterseniz 10 format öncesine bile dönebilirsiniz. Mecbur kalarak bilgisayarınızı formatlamışsanız ya da istemeden windowsunuz çökmüşse ve buna bağlı olarak dosya ya da dosyalarınız gitmişse, bu program sizin işinize çok yarıyacaktır.

Ontrack firmasının Easy Recovery yazılımı 1999 yılından beri ev kullanıcılarının veri kurtarma problemlerini çözmelerine yardımcı olmaya çalışıyor. En son sürümün yaptıgı da farklı değil. Bunun için Easy Recovery ilk etapta driverleri tarayarak bulduğu bölümlerin bir listesini çıkartıyor. Daha sonra istediğiniz bölümü seçerek bulunan dosyaların listelenmesini sağlayabiliyor.

EasyRecovery FAT ve NTFS bölümler dosyaları kurtarır, sabit diskler IDE / ATA / EIDE, SCSI, disket, Zip driverler ve Jaz, olmayan birçok veri kurtarma araçları var.
Share on Google Plus

About Life

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder