Sony Vegas Pro 13 Build 373 Full indir


Sony Vegas Pro 13 Build 373 Full Sonsürüm

Sony Vegas Pro 13 full 32 bit yazılımı videolarınıza efekt verme kesme biçme ve düzenleme gibi birçok özelliği kazandırıp kolayca senaryolar ve filmler hazırlayabileceğiniz harika bir programdır

Yenilikçi düzenleme araçları

vegas12 video düzenleme
SD, HD, 2K ve sürükle-bırak işlevselliği veya geleneksel 3-nokta ve 4 nokta düzenleme modları ile 2D veya stereoskopik 3D 4K düzenleme ekipmanları,. Vegas Pro 12 arayüzü kullanım için oldukca basitleştirilmiş ve herkesin her kullanıcının kolayca projelerini geliştirmesine olanak tanınmış, Program arayüzünden kısaca bahsedelim yinede, Arayüzde kolay bir şekilde sürükle bırak işlevselliğini görüyoruz, ayrıca zaman çizelgesi ile videolarınızın her bölümünü üzerinde kolayca oynamalar yapabileceksiniz. tabi tekrar eden fare hareketlerinizi kaydederek’de çalışmanızı kolaylaştıracaksınız.

Güçlü etkisi ve kompozisyon motoru

sony vegas pro arayüzü
Videolarınız için 32 bit yüksek kaliteli, keyframeable efektleri ve videolarınız için en iyi donanımlar bu uygulama içinde yer almaktadır. Vegas Pro 12 gelişmiş eklenti mimarisi görsel efekt geliştiricileri için plug-in önde gelen görsel efektlerden isteğe bağlı eklentileri seçebilir, OpenFX standardına göre.

Proje değişimi

sony vegas proje değiştirme
Vegas Pro 12 projelerinizi birçok popüler yazılımlar ile uyumlu olarak dönüştürebilirsiniz. AAF, için Avid ® ProTools ® , Apple için XML ® Final Cut Pro ® 7, Final Cut Pro X (ihracat için) ve DaVinci Resolve 8, ve. prproj Adobe ® Premiere ® Pro CS6 ve After Effects ® CS6.

NewBlueFX gelen Titler Pro 1.0

sony vegas alt yazı 3d
Titler Pro 1.0, NewBlueFX – tam özellikli yazılama uygulama ile yüksek kaliteli başlıklar oluşturun. Titler Pro kullanıcıları kendi projeleri için animasyonlar, profesyonel tarzda şablonları ve efektler oluşturabilirler. GPU hızlandırmalı efektler ve geçişler ile gerçek zamanlı olarak çalışma ve kolayca Vegas Pro 12 çalışma alanı içindeki X, Y ve Z eksenlerinde metni taşıyabilme. 2D ve 3D özellikleri ile, Titler Pro 1.0 stereoskopik 3D araç için mükemmel bir ektir.

Tam performans için

sony vegas performans
64-bit işletim sistemleri yüksek performans için en iyi seçimdir. 64-bit işletim sistemlerinde projelerinize daha iyi odaklanarak profesyonel çalışmalarınıza hızlıca imza atın. OpenCL ™ destekli çalışma AMD ve NVIDIA cihazlarla tam uyum, Vegas Pro 12 önemli ölçüde daha hızlı iş akışı sağlayan, video FX, geçişler, kompozisyon, pan / kırpma, parça hareket ve kodlama için GPU’unuzdan yararlanır. GPU hızlandırma profesyonel kullanıcılar için projenizde performans artışı ve daha hızlı render süreleri sağlar.

Stereoskopik 3D düzenleme

sony vegas 3d düzenleme
Vegas Pro 2D Videolarınız için nefes kesici stereoskopik 3D projeler oluşturmanıza yarar. Vegas Pro 12 projelerinizi kolayca düzenlemek için 3d görüntü önizlemeleri sunar ve bunu hızlıca yapar ayrıca Anaglyphic izleme ve çıkış da desteklenmektedir.

Üstün ses kontrolü

sony vegas 12 ses ayarları
Sınırsız ses parçaları ile üstün video montajları elde etme, 24bit/192kHz ses, punch-in EQ, Reverb, Delay, ve daha fazlasını projeniz için kolayca kullanabilirsiniz. gerçek zamanlı ses efektleri uygulayarak kayıt sırasında birçok özelliği önizleyin. DirectX ile ses işleme ve karıştırma ® VST ses eklentileri. Vegas Pro 12 Sony Gürültü Azaltma 2.0, Dalga Hammer, Akustik Ayna, ve  64-bit sürümler için destek içerir.

Geniş format desteği

bellek arttırma
Vegas Pro formatı-yerli düzenleme kavramı öncülük ve en son sürümü XDCAM ™, NXCAM, AVCHD, HDCAM SR ™, DSLR H.264 QuickTime dahil olmak üzere günümüzün en popüler kamera formatlarını destekleyerek bu geleneği sürdürüyor® ve KIRMIZI ® . Versiyon 12 için yeni Panasonic P2 DVCPRO ve AVC-Intra medya desteği sunuyor. Projeleri artık akıcı ve profesyonel kalite düzenleme, HDCAM SR MXF dosya destekleri ile birlikte.

Güçlü Blu-ray Disc ™ yazma

sony vegas disk yazdırma
Hızlı olmanız açısından Vegas Pro 12 size birçok konuda yardımcı olacaktır. Blu-ray Disc film yakmak. Altyazılar, çoklu dil, ve çok sayıda çalma menüleri ile  DVD veya Blu-ray Disc  projelerinizi yazdırın ve HD olarak izleyin. DVD Architect Pro yazılımı (Vegas Pro 12 toplama dahil) kullanın. Önizleme ve gerçek zamanlı olarak projelerinizi yazdırmaan önce son testlerinizi yaparak önizleyin. İthalat katmanlı Photoshop ® düğmeleri ve diğer grafik öğeleri için. PSD dosyaları. MainConcept AVC kodlayıcı şimdi her zamankinden daha iyi HD kalitesi için, 40 Mbps ve 25 Mbps ortalama bit hızı değişken bit hızlarını destekler.

Vegas Pro 12 sistem gereksinimleri

  • Microsoft ® Windows Vista ® 64-bit SP2, Windows 7 64-bit veya Windows ® 8 64-bit işletim sistemi
  • 2 GHz işlemci (HD veya stereoskopik 3D için önerilen CPU çok çekirdekli veya çok işlemcili)
  • Program yükleme için 500 MB sabit disk alanı
  • 4 GB RAM (8 GB önerilir)
  • OHCI uyumlu IEEE-1394DV kartı (DV ve HDV yakalama ve baskı-kaset için)
  • USB 2.0 bağlantısı (AVCHD, XDCAM EX, NXCAM veya DVD kameralar ithalatı için)
  • 512 MB GPU bellek
  • Windows uyumlu ses kartı
  • DVD-ROM sürücüsü (Sadece DVD’den kurulum için)
  • Desteklenen CD’ye kaydedilebilecek sürücü (CD için sadece yanan)
  • Desteklenen DVD-R/-RW / + R / + RW (DVD sadece yazmak için)
  • Desteklenen BD-R/-RE sürücü (Blu-ray Disc ™ için sadece yanan)
  • Microsoft. NET Framework 3.51 (uygulama disk dahil)
  • Apple ® QuickTime ® QuickTime dosyalarını okuma ve yazma için 7.1.6 veya daha yüksek
  • Internet Bağlantısı (Gracenote MusicID Servisi)
  • GPU hızlandırmalı video işleme ve render bir OpenGL ™ destekli NVIDIA ekran kartı ® , AMD / ATI ™ veya Intel ®512MB bellek veya daha fazla GPU. (ekran kartınızın video özelleştirmeleri için GPU özelliği Şart)

NOT: 64 BİT İŞLETİM SİSTEMİ İÇİNDİR (Program sadece 64 bit işletim sistemleri için üretilmiş olup 32 bit sürümü yoktur)

Share on Google Plus

About Life

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder