GTA 5 Hataları (Çözüm)

[Resim: GTA-5-V-hata-cozum-solved-problem-social.jpg]

Sağlam Oyun ekibi olarak bir oyunu denemek için yüklerken “Allah’ım nolur hatayla karşılaşalım.” diyoruz. Smile Biraz mazoşistçe gelebilir ama hata almaktan zevk alıyoruz. Hata alıp o hatayı çözmeye çalışmaktan. Sonra size çözümünü anlatıp sizlerden teşekkür yorumları alınca mutlu oluyoruz. Şansımız yaver gitti ki GTA 5’i yüklerkende, ilk kez açarken de bazı hatalar aldık, çözdük, çözüldüğünü gördük ve şimdi sizlerle paylaşacağız. Lafı çok uzatmadan girelim mevzuya.

Yalnız şunu belirtmeden edemeyeceğim. Her birimiz farklı sistemler kullanıyoruz, farklı farklı kullanıyoruz. Dolayısıyla biz kendi sistemimizde bu hataları böyle çözdük ama sizde sonuç vermeyebilir, bir yerlerde eksiklik vardır, onu bulmaya çalışın.

[Resim: sorun-cozum-tamir.jpg]

1 – GTA 5 Social Club Hatası ve Çözümü
Bunu bir çoğumuz yaşadık. En bilindik hata. Oyunu açıyorsunuz, açılıyor ama social club üyelik istiyor. Üyeliği doğru girsen bile kabul etmiyor, oyundan çıkıyor ve kafayı yiyorsun Smile Gösterip vermemek dedikleri bu olsa gerek 

Bu hatanın çözümü için GTA 5 Full İndir yayınımızdan indirdiğiniz klasörlerden Installers klasörünü açın ve oradaki programı kurun. O program bu hatayı çözmek için yapılmış bir program. Hata almaya devam ediyorsanız:

-Güncel update ve crack uyguladığınızdan emin olun. Garanti olsun, oyunu sağlam oyundan indirin.
-İşlemleri sırasıyla yapıyor musunuz? Emin misiniz? Kurulum videomuzu inceleyin.
-Bir çok kez deneme-yanılma yaptıysanız oyun dosya klasörü bozulmuş olabilir. Her şeyi silin tabiri caizse iz kalmasın. Özellikle C:\Users\KULLANICIADINIZ\Documents de bulunan rockstars games klasörünü sildiğinizden emin olun. Bilgisayarda rockstars veya gta 5 araması yapın çıkan her şeyi silin. Sonra doğru crack yükleyerek deneyin.

2- GTA 5 Launcher.exe tıklıyorum tepki vermiyor hatası çözümü!
Bizzat karşılaştık bu hata ile. Bu hatanın %100 sebebi yanlış yapılmış update ve crack uygulaması. Kurulum videomuzu inceleyin.





3- GTA 5 Çince Dil Problemi
GTA 5 Dili İngilizce yapmak da diyebiliriz. GTA 5’i yükledikten sonra oyun dosyalarından saçma sapan çince bir uygulamaya çift tıklanmasıyla çıkar bu hata genelde.

GTA 5 Çin dili sorununu düzeltmek – &100 Çözümü:

1- Başlat menüsünü açıp “regedit” yazıp enter’a basın.
2- Klasörlerden HKEY_LOCAL_MACHINE açın.
3- Altlarda bulunan SOFTWARE açın.
4- Sonra yine en altta bulunan klasör olan Wow6432Node klasörünü açın.
5- Rockstar Games klasörünü açın.
6- Grand Theft Auto V tıklayın.

[Resim: gta-5-cince-hatasi.png]

7- Language’yi sağ tıklayıp değiştirin “en-US” yazıp değiştirin.
8- Artık hata alsanızda en azından ingilizce alacaksınız Smile

4- GTA 5 Social Club 105 Hatası ve Çözümü
Bu hatanın temel sebebi Türkçe karakterlerin oyunun programlanışındaki bazı konfigirüsyonlara ters düşmesi. İĞŞÇ gibi harflerin olduğu yere oyunu kurmuş olabilirsiniz. Oyunu program files’a kurmanız en sağlıklısı.

5- GTA 5 Siyah Ekran Hatası ve Çözümü
Bu hata şu sebeplerden kaynaklanıyordur:

1- Güncellemelerin yapılmamış olması.
*Öncelikle NVIDIA Gta 5 özel güncellemesini NVİDİA Güncelleme merkezinden kurun.
*Visual C++ en günceli olsun.
*Diretx 11 tekrar bir güncelleyin.
*Ekran kartı komple güncellenme gerektiriyor olabilir, kontrol edin.
*Windows-Başlat kısmına update yazın ve sonuçlarda çıkan windows update tıklayın. Güncellemeleri kontrol edin, önemsizde olsa varsa yükleyin.

2- Donanımsal Yetersizlik
6- GTA 5 Tıklıyorum Açılmıyor Tepki Yok Hatası ve Çözümü
Arkadaşlar şimdi anlatacaklarıma herkesin dikkat etmesinde fayda var. Çoğu hatanın sebebi güvenlik programları veya duvarıdır. Güvenlik programları oyunun crack dosyalarını virüs olarak görüp açmasını engelleyebiliyor. Güvenlik programınız yoksa veya kesin kapalıysa bile güvenlik duvarı bunu yapabiliyor. Güvenlik programınız neyse devre dışı bırakın. Bunu araştırarak öğrenin. Google amcaya “Norton nasıl devre dışı bırakılır?” veya “NOD32 offline mod?” şeklinde aramalar yaparak sorabilirsiniz.

Bunun haricinde güvenlik duvarınızı kapatmanız gerekiyor. Diyelim kapattınız, yine çözüm olmayabilir. Çünkü güvenlik duvarı önceden gta5.exe’yi engellemiştir bile. Peki bunu nasıl çözeceğiz?

**1- Başlat-Arama kısmına güvenlik yazın ve çıkan programlardan “gelişmiş güvenlik ile birlikte windows güvenlik duvarı” olana tıklayın. Sonrası sırasıyla aşağıda resimlerle anlatılmıştır.

[Resim: gta5-g%C3%BCvenlik-duvar%C4%B1-kapatma-1.png]

[Resim: gta5-guvenlik-duvar%C4%B1-nasil-2.png]

[Resim: gta5-hata-cozum-virus-program%C4%B1-3.png]

[Resim: gta5-problem-cozum-solved-4.png]

[Resim: gta5-saglamoyundan-indirilir-gulucuk-gul...ucuk-5.png]

7- GTA 5 Yavaş İniyor / GTA 5 Hızlı İndirmek İçin
Üzülerek söylüyoruz ki 60 GB’lık bir oyunu hızlı indirmenin kesin yolu turbobit premium almaktır. Torrentler yavaş hızlarla inecektir, bulut sürücüler ya sileceklerdir ya da ek alan isteyeceklerdir. Turbobitten 13 TL ye premium alarak oyunu 2 günde indirebilrisiniz. Kesinlikle IDM ile indirin. Diğer türlü bağlantı hatası verecektir.

8- GTA 5 Blitz Play Görevi Hatası
Blitz Play görevinde michele geçiş yaparken çalışmayı durdurdu hatası alabilirsiniz. Bunun çözümü, update yani yeni bir güncelleme beklemek.

9 - GTA 5 Tam Ekran Nasıl Yapılır?
Bunun için oyuna girdikten sonra ESC ye basın ve yan sekmelerden ayarlarkısmına gelip Graphics seçin, orada oyun modunu window dan değiştirin ve tam ekran yapın. Çözünürlüğünüzü de kendi bilgisayarınızın en yükseğine alın. Oradan çıkarken emin misiniz diye soracak, enter’a basın ve ta taa, oyun tam ekran Smile

10 – GTA 5 Online Oynamaya çalışırken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum
Oyun cracklendi ama cracklenmiş bir oyunla en fazla story modu oynayabiliyorsunuz, online oynamak için oyunu satın almanız gerekiyor.

11- GTA 5 Code 1 Hatası Çözümü
Bu hatayı alıyorsanız çözmek için yapmanız gereken VPN ayarı yapmak veya DNS değiştirmek. Detayı internette milyonlarca sitede mevcutSmile

[Resim: problem-labirent-cozumu-gta5.jpg]

12- GTA 5 Aktivasyon Hatası Kesin Çözümü
GTA 5 aktivasyon hatası bir gündür bizim oyuna girmemizi engelliyordu. Basitçe anlatmak gerekirse oyunu crackleyen grup olan 3dm nin social club sahte hesabı engellendiği için bu hatayı alır olduk. Ama 3dm yenisini çıkartmakta gecikmedi. GTA 5 CRACK Versiyon 4 yayınlandı. Bu Crack sırf bu hata için çıkartıldı ve hata %100 çözüldü. Şu yayınımızdan direk indirilebilir link üzerinden ilgili crack’i indirip uygulayıp, bu hatadan kurtulabilirsiniz.

YENİ CRACK TIKLA İNDİR

13- GTA 5 PC KARAKTER DEĞİŞTİR / SEÇME NASIL?
Bu bir hata değil ama bir çok arkadş bulmakta zorlanmış, internet üzerinde de pek kaynak olmadığı için ele alalım dedik.

[Resim: GTA5-2015-05-02-07-39-38-65.jpg]

GTA 5 PC Karakter değiştirme tuşu için, oyunda biraz ilerlemeniz lazım. Sonrasında klavyede sol alt kısımdaki “Alt” tuşuna basıp karakter seçebileceksiniz, yukarıdaki görselde belirttik.

14- GTA 5 TIEUP_0014_CHK_B HATASI ÇÖZÜMÜ
[Resim: 1kd5WN.png]

Bu hatayı çözmek çok basit. Öncelikle directx sürümünüzün güncelliğinden emin olun sonra oyunu önce “GTAV Launcher” den sonra crack yaptığımız ve oyunu açıp oynadığımız “Launcher”den açın. Aşağıdaki resimde detaylı olarak anlattık.

15- Olası Diğer hata sebepleri*Oyunu doğru yerden açmamak hata sebebi olabilir. Oyunu C:\Program Files (x86)\Grand Theft Auto V konumundan Launcher’e tıklayarak açmalısınız.

*Sağlam Oyundan indirmemişsinizdir, bizden indirin sağlam olsun. Bu kadar da mütevaziyiz Smile

*Crack ve update sürüm yanlış olabilir, eski olabilir, yanlış uygulanıyor olabilir. Sadece crack indirme yayınlarımızdan en güncelini indirin. Sitemizin sağ kısmında bulunan arama kısmına “gta 5 update” yazarsanız en güncelini bulur önünüze getiririz Smile [Yazar burada çıkan sonuçlardan en üstteki demek istiyor.]

Umarız yardımcı olabilmişizdir. Buradakilerden farklı hata alıyorsanız bu yayına yorum olarak bırakın ve sorun. Belki yardımsever bir arkadaşımızda o hatayı almış ve çözmüştür, size yardımcı olacaktır falan Smile
Share on Google Plus

About Life

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. AKTİVASYON KODU İSTİYO BUNA Bİ ÇÖZÜM BULDUNUZMU ACABA?

    YanıtlaSil