GTA 5 Türkçe Yama İndir

[Resim: 3DqgG0.jpg]

PlayStation ve XBox oyun konsollarına geldikten sonra PC oyuncularını uzun süre bekleten Rockstar Games'in en son ve popüler oyunu GTA V için ilk Türkçe Yama çıktı.GTATürk ekibi tarafından hazırlanan ilk GTA 5 Türkçe Yaması tüm oyunu oynayan oyunculara sunuldu. Böylece yeterli İngilizce sahibi olmayan Türk oyuncular da, artık GTA 5 oynarken görevleri neden ve nasıl yapacağını, oyunun hikayesini ve oyunda geçen diyaloglarda neler konuşulduğunu bilecek.

10'dan daha fazla kişi ve büyük emekler harcanarak hazırlanan 
GTA V Türkçe Yama paketini indirerek sizlerde oyunu Türkçeleştirebilirsiniz.
2 yıllık çalışma sonucu ortaya çıkan GTA 5 Türkçe Yama paketi sayesinde Los Santos'da ne yaptığınızı bilerek gezinecek ve görevlerde ne yapmanız gerektiğini çok daha kolay anlayacaksınız. Oyundaki yönlendirmeler ve işaretler sayesinde İngilizce olsa bile ne yapabileceğinizi az çok anlayabiliyorsunuz fakat oyunda geçen hiç bir diyaloğu anlamamak zaman zaman üzebiliyor. Ayrıca oyunun kendi hikayesini de başka kaynaklar üzerinden okuyarak öğrenebiliyorsunuz. Tüm bunları çözecek olan GTA 5 Türkçe Yama'yı hemen indirip siz de 
GTA 5 keyfini Türkçe yaşayın.━━━━━━━━━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━━━━━━━━━

[Resim: 94dldO.jpg]
[Resim: qYWnWV.jpg]
[Resim: MEv4v7.jpg]
[Resim: XvXpXO.jpg]
[Resim: d5GEGQ.jpg]
[Resim: 0qBAGV.jpg]
[Resim: JYlBOE.jpg]
[Resim: zABqJg.jpg]





━━━━━━━━━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━━━━━━━━━

GTA V Türkçe yamasını indirdikten sonra hem yamayı oyuna entegre edecek hem güncellemeleri kontrol edecek olan GTA V Türkçe Yama adlı aracı kurmanız gerekiyor. Bu araç ile birlikte yamayı tek tuş ile birlikte kurabilir veya kaldırıp oyunu orijinal haline çevirebilirsiniz.

Aracı kurup çalıştırdıktan sonra oyunun yerini belirleyip "YÜKLE" butonuna basarak GTA V'i Türkçeye çevirebilirsiniz.

━━━━━━━━━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━━━━━━━━━

GTA V TÜRKÇE YAMA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

━━━━━━━━━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━━━━━━━━━
Share on Google Plus

About Life

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder