Ağdaki Kişileri Engelleme 2015 - 2016

Merhaba arkadaşlar kimimiz ağ bağlantısınının yavaşlığından şikayet ediyor fakat elinde olan bir şey olmadığını fark ediyor peki size bunun bir çözümü var dersem ilginizi çekebilirmiyim?


işte burada ağ kesici netcut devreye giriyor istemediğiniz kişileri ağınızdan atın ve göreceksiniz ki sorun kişideymiş....


Yukarıdaki ağ bilgisayarınıza nasıl çalıştığını normal bir resim var, ilk iletişim bilgisayar için gerekli olan iki şey, bir IP adresi olduğunu, ve ikinci MAC Adresi olduğunu. Biz sörf yaparken normal şartlarda, veri paketi Router IP Adresi ve MAC Adresi Router içerecektir gönderin.



Ve Netcut kendisi bizim iletişim rahatsız veya bağlantı kesintileri yapmak ne yapmak bize resimlerle tekrar gözden geçirelim. Aşağıda bir bilgisayar C Netcut kullanıcının bilgisayarına ve Router IP adresi (192.168.0.2) belirten yanlış bilgi ona olan (MAC Address CC.CC.CC.CC.CC) gönderme Netcut olacaktır. Bu kendisi ARP zehirlenmesi denir saldırı ARP Zehirlenmesi Zehir Süreci ARP demektir yani ARP = Adres Çözümleme Protokolü, ya da protokol, MAC adresini bulmak için. Saldırının bu tip saldırılar basit ama çok etkili bir bilgisayar, bilgisayar hiçbir şüpheli temelde masum olduğundan kendisi ilk kontrol etmeden buna inanmak istiyorum. Sonuç bilgisayarınızın yönlendiricinin MAC kullanıcının bilgisayarında (Bilgisayar C) Netcut MAC adresine adresi değişecek suçluluk duygusu olmadan, dolayısıyla biz yine internete göz atamazsınız ve Netcut kullanıcıların onunla kazanmak hissedeceksiniz.

İndirme linkleri 

pc surumu

apk(rootsuz)

apk (rootlu)


arkadaşlar bir teşekuru esirgemeyin + linkler reklamlıdır emeğe saygı

Share on Google Plus

About Life

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder