Android Güvenlik Kamera Uygulamaları



Evinizi, işyerinizi, çocuğunuzu ya da evcil hayvanınızı kontrol edebileceğiniz en başarılı kamera takipuygulamalarından oluşturduğumuz listeye mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.
TrackView

trackview.png

Uygulamayı yüklediğiniz telefona başka bir cihazdan bağlanıp, güvenlik kamerası olarak kullanabileceğiniz başarılı bir uygulama. Telefonunuza ister başka bir telefondan, isterseniz debilgisayarınızdan bağlanabilme imkanı da sunulmuş durumda.


trackview-logo_32x32.png

TrackView Android < İNDİRMEK İÇİN TIKLA THEFRM


Ivideon

ivideon.png

CCTV ya da DVR bağlantısı kullanarak kolayca bu kameralara bağlanabileceğiniz Ivideon uygulaması, kamera görüntülerini bulut depolamada saklayarak daha sonradan izlemenize de imkan tanıyor.


ivideon-logo_32x32.png

Ivideon Android < İNDİRMEK İÇİN TIKLA THEFRM


i-Security

i-security.png

Çoklu ağ desteği sayesinde istediğiniz her yerden evinizdeki ya da işyerinizdeki kameralara telefonunuzdan bağlanıp, düşük bant genişliğiyle yüksek kaliteli şekilde izleyebiliyorsunuz.


i-security-logo_32x32.png

i-Security Android < İNDİRMEK İÇİN TIKLA THEFRM


Alfred

alfred.png

Akıllı telefonunuzu kullanarak ücretsiz bir şekilde evinizin ya da işyerinizin güvenliğini sağlamanıza yardımcı olan Alfred uygulamasını aynı zamanda bebek monitörü ya da evcil hayvan monitörüolarak kullanabiliyor, bu sayede çocuğunuzun ya da evcil hayvanınızın durumunu da kolayca takip edebiliyorsunuz.


alfred-logo_32x32.png

Alfred Android < İNDİRMEK İÇİN TIKLA THEFRM
Share on Google Plus

About Life

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder